Masja's - Mijn wonderlijke wereld deel 3

Mijn wonderlijke wereld 3 van Masja is eerder uitgekomen dan wat ik verwacht had. Hierbij wil ik Masja dan ook bedanken dat ik een Review over haar boekje mag uitbrengen. Wat is het weer eens een pracht van exemplaar geworden, telkens ben ik benieuwd en telkens voldoet het zeker aan alle verwachtingen! Masja van den Berg studeerde af aan de Gerrit Rietveld academie en tekent en kleurt al haar hele leven. Onder de naam Masja's Artwork maakt zij de mooiste creaties!Na de successen van Mijn wonderlijke wereld deel 1 en 2, kon een derde deel natuurlijk niet uitblijven! Laat Masja je opnieuw verrassen in het nieuwe deel van haar serie Mijn wonderlijke wereld. Dit deel staat geheel in het teken van de wonderlijke en betoverende winter. Kies een van de 46 kleurplaten die bij je stemming past en ga aan de slag! Door het zorgvuldig geselecteerde papier is de kans op doordrukken nihil.kleurrijk beertje : Dit beertje vond ik leuk om in de kleuren, want ik kon hier men watercolors kleurpotloden gebruiken. En wanneer ik deze gebruik, kan ik werken met men verfborstel, en dat maakt mij heel blij. Dubbel werk, maar wel een heel mooi resultaat. Je zou denken, als je met water werkt gaat het er door. En het antwoord is neen, want het boekje bestaat echt wel uit goed kwalitatief papier. Eerst kleur ik helemaal mijn tekening in en dan gebruik ik mijn verfborstel, dop altijd je verfborstel af voor je over je tekening gaat. Je ziet op de foto's voor en na.

-----------------------------------------------------------------


Sneeuw vlokje : Deze heb ik in gekleurd met de Staedtler noris club kleurpotloden. Ik heb in fijne laagjes zitten kleuren,en niet te hard gedrukt op men potlood om een mooi effect te krijgen, ik vind ze geslaagd, en deze tekening past echt wel in deze tijd van het jaar, kon het nu maar even sneeuwen. De Staedtler potloden kleuren heel zacht in deze boek en de kleurtjes komen mooi uit!-----------------------------------------------------------------

jingle bells Rudolf : Wat was deze een plezier, ik dacht aan kerst en de kleurtjes die erbij horen. Dit zou ik anders nooit zo inkleuren, en zou voor de natuurlijke kleuren kiezen. Maar het is de tijd van het jaar, dus het mag eens speciaal zijn! Hiervoor heb ik mijn fineliners van Mapped uit de kast gehaald, ja fineliners dus was het iets meer werk in het inkleuren. Ik heb geen probleem om te kleuren met een fijne funt, dan kan ik lekker in "bolletjes" kleuren en dit werkt ontspannend. Wat ook heel plezant is om te weten, deze fineliners drukken niet door! Kijk welke levendige kleuren, toch mooi?


 
-----------------------------------------------------------------

Power flowers: Met mij Stabilo stiften heb ik deze leuke bloempjes ingekleurd. Zoals we allemaal al weten stabilo druk niet door, het zijn perfecte stiften om in dit boekje te kleuren. Wanneer je start duurt het echt niet lang voor je klaar bent met zo'n tekening, het vloeit echt over het papier , en de intensiteit is ook heel mooi, de tekening blinkt in de ogen! Ik vond het een plezier ze in te kleuren!-----------------------------------------------------------------

gel pen tekening : Hier moest ik echt niet over nadenken ik had er een paar gel pennen bij genomen en mij in de zetel gezet, en kleuren maar. Het voordeel bij dit soort tekeningen is dat je het de vrije loop kan inzetten, geen regeltjes in verband met kleuren dat zou bij elkaar moeten passen. Ik deed gewoon waar ik zin in had! Gel pennen drukken niet door het papier, leuk hé. Gel pennen kleuren heel zacht en "dansen"  over het papier, het gaat heel vlot. Wat kleur ik er graag mee, dat zie je aan het resultaat. 


 

 -----------------------------------------------------------------

Verkrijgbaar :  http://www.masjasartwork.nl/
                           http://www.masjaswebshop.nl/

Masja :            Facebook

 

Copyright © Kleurvitality
Copyright © Masja