Masja's - Mijn wonderlijke wereld deel2

 


Wat was ik ontzettend blij dat ik nieuws kreeg, ik kreeg de eer om Masja's - Mijn wonderlijke wereld deel2 te mogen reviewen. Ik kon haast niet wachten om eraan te beginnen, eerst en vooral heb ik even het boekje op mijn gemakje bekeken , dan de beslissing gemaakt welke kleurtekeningen ik ging inkleuren, en dan de materialen gekozen. Ik ben van gedacht hoe meer je kan testen hoe meer info er kan gegeven worden over het papier en materialen keuze.

In deel 2 ontdekken we de schoonheid van de herfst. Er zijn 46 prachtige tekeningen om in te kleuren. Van Paisley's en Mandala's tot planten, dieren en nog veel meer. Het papier vind ik echt geweldig, je kan er met verschillende materialen in werken. Zeker een aanrader! Als je het boekje aangeschaft heb zal je zien dat er achterin een paar kleuropdrachten staan, echt wel de moeite eens te doen, het is altijd fijn om een iets anders te proberen. Ik heb de volgende materialen gekozen om te kleuren :

Aquarell potloden van Caran D'ache en Staedtler
Gel pennen
Stabilo punt 68
Stabilo punt 88 en 68
De tekening van de vogel : verschillende materialen, potlood, gel pennen, stift
Herfstig Vosje : Bij deze tekening heb ik er mijn Aquarel- potloden van Caran D'ache en Staedtler bijgenomen, perfect te combineren met elkaar, eerst heb ik mijn tekening ingekleurd, en dan te werk geweest met men borsteltje. Wat vond ik dit zalig om te zien, het papier pakt het kleur zeer mooi op, en ik ben er echt wel tevreden over, het papier gaat even de neiging hebben om een beetje te krimpen, maar na opdroging komt dit zeker goed! ( gebruik niet veel water ) De afwerking heb ik gedaan met men pastel krijt daarvoor heb ik een watje gebruikt, zie het resultaat!

Gel pen mandala : Deze prachtige mandala heb ik ingekleurd met de gel pennen van de Wibra en Action, Wat was deze vlug ingekleurd, de gel pennen ' dansen '  over het papier en het papier neemt de gel pennen direct op, dus droogtijd gaat vlug! Ik raad het zeker aan om gelpannen te gebruiken in dit boekje.

 
Stabilo flower power:  bij deze tekening had ik een blij gevoel, wat neem het boekje de stabilo stiften mooi op. De stiften komen er echt levendig uit, het druk zeker niet door! Dit vind ik ook zo zalig aan deze kleurboek, je kan ze gerust meenemen in de zetel en beginnen kleuren, het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om iets moois te bekomen.

pointillisme bloem : Als je achteraan in het boekje kijkt zie je ook een paar opdrachtjes staan, er staan ook ééntje tussen " kleur je plaat in met alleen stipjes " Daar had ik mij al eens eerder in verdiept, en ik moet zeggen ik doe dit wel eens graag. Je bekom er zo'n leuk eindresultaat mee! Hiervoor heb ik mijn stabilo stiften gebruikt punt 88 en 68, zoals eerder vermeld, de stiften geven niet door! Ik raad jullie aan om dit eens te gaan doen, het is echt wel leuk.


Herfst vogel : Hier heb ik voor mezelf een opdracht gegeven, zie afbeelding, ik wilde verschillende materialen gebruiken potlood, gel pennen, stift. Ik vond dit eigenlijk nog niet zo makkelijk om te doen, maar het resultaat is er en ben er wel trots op. Wat ik hier wil meegeven is dat je eigenlijk wel een beetje druk mag steken op je potlood wanneer je van licht naar donker gaat, het papier kan het absolute aan! De opdracht is dubbel geslaagd, want in het boekje staat ook om een herfst kleurtjes te gebruiken.

 

Verkrijgbaar :  http://www.masjasartwork.nl/
                           http://www.masjaswebshop.nl/

Masja :            Facebook

 

Copyright © Kleurvitality
Copyright © Masja