Tangle Magie : BBNC Uitgeverij


Ik wil even BBNC bedanken dat ik dit speciaal boek Tangle Magie mag bespreken. Wat is dit boek cool om in te kleuren en is van hoog kwaliteit! Het papier laat toe om met verschillende materialen te werken.... Zie mijn bespreking.

Welkom in de wondere wereld van Tangle Magie: een betoverende plek vol met draken, sprankelende sprookjesfiguren en mythische wezens. Stap deze fascinerende wereld binnen en laat je fantasie je leiden door een toverachtig land van legendes, magie en hekserij. Teken, kleur, tangle en droom - en spreek een kleurrijke toverspreuk uit over elke pagina.
-Prachtige handgetekende illustraties om in te kleuren
-Zoek op iedere pagina verborgen schatten
-Met speciale instructies om juwelen te laten glinsteren en glanzen. bron BBNC

Video : Een kijkje in het boek


-----------------------------------------------------------------

Birdy man : Dit boek is een echte fantasie! Soms vond ik het zo raar om in te kleuren, ik ben dit soort van tekeningen niet gewoon. Wat je hier kan doen, is weg dromen in dit fantasy, en kleuren toepassen dat je anders nooit zou gebruiken in een andere soort tekening, wel ik toch niet. Voor deze coole plaat heb ik crayola potloden gebruikt en achteraf bewerkt met geurloze terpentine ( white spirit ). Je kan zogezegd wel 50 lagen aanbrengen, ze zullen niets door drukken, omdat het papier van dik kwalitatief papier is! Maak je ook geen zorgen over de terpentine, het droog binnen de 5 min op het papier, en je krijgt er een mooi effect mee, wees gerust terpentine gaat niet door het papier!


-----------------------------------------------------------------

Draggo bird : Deze tekening vind ik zo gaaf! Moet zien hoe de kleuren uitkomen met deze zwarte achtergrond. Hier heb ik zitten kleuren met color'peps. Deze kleur potloden zijn een goedkoop en geolied rond de punt, dus kan je er goed me mengen en laag op laag kleuren. Ik raad deze potloden aan in dit boek! Zie je hoe de kleuren zeer goed uitkomen op het papier, een gladder soort papier is altijd leuk om op de kleuren. gommen vormt ook zeker geen probleem, dit ging perfect. Dit is één van mijn favoriete tekeningen. Met een zwarte achtergrond komen de kleuren mooier uit, ik vind dat er meer tekeningen zo mogen uitkomen!


-----------------------------------------------------------------

Love birds : Waterkleurpotloden zijn altijd leuk om mee te werken, en omdat dit boek een zeer gladde oppervlak geeft, gaat dit perfect! Wat vond ik het fijn om deze tekening in te kleuren, je kleurd eerst in en dan bewerk je met water, daarna kan je er nog eens over gaan met je potlood, er zal geen schade zijn aan het papier. Het drukt niet door en het laat het papier ook niet kronkelen als men nat werkt. Ik raad het aan om eens te proberen, en je zal zien hoe FUN het is! Je kan perfect in lagen kleuren en je kleuren in elkaar laten vloeien. Als extra heb ik met men witte gel pen over al het wit gekleurd, het sneeuwt tenslotte, behalve de grond, deze heb ik afgewerkt met glitters. een zeer leuke effect om te zien.


-----------------------------------------------------------------

Green man : Ook al kleur ik niet graag met stiften, voor deze tekening heb ik mijn Artist docraft stiften uit de kast gehaald. Als men een review wil schrijven moet men allerlij materialen gebruiken. Het is de bedoeling dat er verschillende potloden of stiften gebruikt word. Ik wilde nu wel met stift kleuren, maar ik vind dat zo saai, dus heb ik er maar mijn witte gel pen bij genomen. Zoals je ziet voor en na, het geeft een totaal andere zicht op deze tekening. Deze stiften glijden op het papier, en het ging zeer vlotjes! Wanneer ik achteraf de gel pen gebruikte vormde dit ook geen probleem, dus stift en witte gel pen zijn ideaal in dit boek! Het papier bestaat uit een gladde korrel, en het papier is van dik kwaliteit, dus je stiften vloeien direct in het papier. Deze stiften drukken zeker niet door, en dit is zeer belangrijk! 


-----------------------------------------------------------------

Besluit : De structuur is erg aangenaam om op de kleuren, dik en glad. Gommen vormt ook geen enkel probleem, het brengt geen schade aan. Ik heb met stift , water colors, en potloden zitten kleuren, als ook met witte gel pen en glitters, dit boek is erg leuk om meerdere technieken uit te voeren! Dit boek zal de stiften niet laten doordrukken en je kan er in vele lagen inkleuren. In het begin van het boek staat er een kleine uitleg over een gem in te kleuren. Dit is leuk als je het nog niet geprobeerd hebt. 

Dit boek is te koop voor €10.99 via BBNC
Copyright © BBNC

ISBN: 9789045320687
FORMAAT: 255x255x13 mm
GEWICHT: 581 gram
UITVOERING: Paperback