Creatief Kleuren - Vrolijke patronen - WPG Uitgevers Belgie

Met veel dank aan WPG Belgie mocht ik deze Creatief kleuren voor volwassenen Vrolijke Patronen reviewen. Kleuren is een heerlijk, rustgevende bezigheid, waarvan je helemaal ontspannen wordt. 128 kleurplaten, voor jong en oud. Uren kleurplezier gegarandeerd. 

Ik kon bijna niet wachten om in deze mooie kleurboek te kleuren. Na het uitkiezen van de tekeningen en het papier te ontdekken, koos ik direct men kleur materialen. Het papier voelt echt wel glad aan en van dikte ben ik ook wel tevreden! Het zijn dan ook prachtige uitgaves van WPG. Hele goed van kwaliteit!
Stabilo mandala: Met deze tekening ging het echt heel vlug! Stabilo stiften glijden over het papier wanneer men kleurt, ze geven ook niet door, en dit is heel belangrijk wanneer we kleuren in een kleurboek. De kleurintensiteit gaat ook niet verloren wanneer de inkt opdroogt, en het droogt direct! Ik raad het zeker en vast aan om met de stabilo 88 en 68 in deze boek te kleuren.


 -----------------------------------------------------------------

Herfst blaadjes: Deze Kastanje boom blaadjes heb ik ingekleurd met mijn gel pennen. Gel pennen geven ook niet door, dus is het ook perfect mogelijk om er mee in te kleuren in dit boek. Ik kleur zeer graag met gel pennen, en het papier neemt het dan ook mooi op en ze glijden erover, dus gaat het ook nog vlug, en de droogtijd is onmiddellijk! Het was een hele opgave om dit te kleuren, alle kleine vlakjes inkleuren neemt meer tijd in dat men zou denken, maar het resultaat is wel mooi.

-----------------------------------------------------------------

Caran D'ache Fish:  Wat vind ik dit toch leuk om te doen, met men ( aquarel ) water kleur potloden kleuren, eerst even de tekening helemaal inkleuren en dan men penseeltje erbij nemen en er overgaan met water zodat de kleurtjes mooi in elkaar vloeien. Het papier neemt het water goed op en het papier krimpt bijna niet! Ik raad aan dit zeker eens te proberen, je zal er echt voldoening in vinden, en wees nu eerlijk, het is een zeer mooi effect. eerste tekening is ingekleurd, tweede tekening is met het penseeltje afgewerkt.-----------------------------------------------------------------

wasco patronen: Ik had een tijdje geleden waskrijtstiften gevonden, ook wel wasco genoemd. Dit was nostalgie voor mij, vroeger kleurde ik dolgraag in het derde kleuterklasje met wasco. Ik wilde dit dolgraag nog eens doen, en dit was een leuke kans om dit te testen in dit boekje. Met wasco kleurt men heel vlug en op dit soort glad papier gaat het echt goed. Wat ook leuk is aan deze tekening , ik kleurde met groen en ging erover met blauw kreeg ik er een nieuw kleur. Ik raad het aan, probeer maar eens uit.


-----------------------------------------------------------------

Color mandala: Deze mandala heb ik ingekleurd met fineliners van een huismerk, het moet niet altijd duur te zijn om iets moois te kleuren! Ze geven wel een heel klein beetje door het papier, maar je kan nog steeds beide kanten inkleuren. De fineliners kleuren ook zeer goed op het papier . Ik vind persoonlijk dat deze kleuren zeer mooi uitkomen, dus het kleur verliest geen intensiteit. 


-----------------------------------------------------------------
 Copyright ©Kleurvitality

  Copyright © WPG Uitgeverij België Voor meer info en/of het kopen van dit boekje8.99 euro