De enige echte kleurstiften voor Volwassenen - BBNC uitgeverij

Ik mocht De enige echte kleurstiften voor Volwassenen reviewen voor BBNC waarvoor dank! De 24 viltstiften hebben een bolle punt dat maakt dat je mooi kleinere oppervlaktes pressies kan inkleuren. Deze stiften hebben 20 kleuren met 4 neon stiften erbij. Wat vind ik het leuk dat ze opgeborgen zitten in een cilinder koker, dat maakt de opberging leuker, en het neemt echt niet veel plaats in.  Ik heb 5 verschillend soorten papier gebruikt om op de kleuren. 
Boompje : Ik heb dit boompje ingekleurd met de neon kleurtjes, ik vond het eens leuk om te werken met deze 4. Ik heb er bewust voor gekozen geen achtergrond te kleuren, omdat het over de stiften gaat, en met stift een achtergrond kleuren doe ik niet graag, op deze teken kwam ik geen strepen tegen, de stiften kleurt er zeer mooi op en het papier komt niet los, bij sommig papier kan je dit meemaken, wanneer je over een bepaald stuk er terug over gaat. vive le color heeft goed kwaliteit papier voor deze stiften, want ze gaan er niet door ! Laat je fantasie los zoal hier, bloempjes inkleuren en de grond in stippen.-----------------------------------------------------------------

hoekje en kantjes : Bij deze tekening heb ik zoveel kleuren mogelijk gebruikt uit de koker. Ik heb gekleurd uit het enige echte kleurboek met een ringband, ik dacht als ze de stiften uitbrengen , dan zullen ze zeker passen in de enige echte kleurboeken!  Ze kleuren echt heel mooi, de kleur komt goed uit. Het enige nadeel van dubbel geprint papier, dus voor en achter kant dan moet je keuzes maken, bij deze is het niet anders. Ze gaan er niet helemaal door maar toch een beetje , ook bij deze tekening geven de kleur stiften bijna geen strepen, het is te zien welk kleur je gebruikt. -----------------------------------------------------------------

Lief kaartje : Dit was erg leuk om te doen, kaartjes kleuren met stift doe ik graag, de reden is kaartjes zijn dik. Stift + dik papier = een heel goede combinatie. Zoals je kan zien komen de kleuren heel mooi uit, en ik kleurde deze in met heel veel plezier, de stiften vloeiden echt over het papier, ze lopen niet uit, en zo was deze heel vlug ingekleurd. Hier heb ik geen achtergrond ingekleurd , omdat het over de stiften gaat!

-----------------------------------------------------------------

Mandala : Deze Mandala is zeer fijn papier, deze zal wel de lichtste soort zijn die ik gebruikt heb om de stiften mee te testen. Ik was ervan onder de indruk, echt zacht, en vloeiend over het papier, zo goed ging het dat ik met trots kan zeggen dat deze stiften echt wel op verschillend papier leuk is om mee te kleuren. Ook hier was ik er van overtuigd dat ze niet door het papier zouden gaan, en inderdaad bijna niet, ideaal toch!? Een aanrader de mandal boekjes van de Action met deze stiften.
 -----------------------------------------------------------------

Vlindertjes : Mijn laatste tekening komt uit het enige echte kleurboek voor op reis, vlindertjes inkleuren was erg leuk om te doen! Wat ik ook eens getest heb is kleur over kleur, dit ging ook vlot zonder uitlopen, wat heel belangrijk is wanneer je kleur over kleur gaat inkleuren. Dit papier nam ook wel mooi de kleur op, zeer kleurrijk en mooi. Ik heb zoveel mogelijk kleurtjes gebruikt om aan te tonen hoe ze eruit zien, maar dat heeft ook veel te maken met het papier en de belichting van de foto. 
-----------------------------------------------------------------

Ik raad deze stiften zeker aan, ze zijn heel mooi van kleur en ik heb ze kunnen testen op 5 verschillende soorten papier. Ik ben heel tevreden en heb er niets meer aan op te merken, voor wie graag met stift kleurt koop ze zeker en vast om bij je collectie te voegen!

Copyright © BBNC

Copyright © Kleurvitality


Deze kleur stiften zijn te koop voor 9.95 euro via BBNC
neem een kijkje voor alle nieuwe heden op de website van BBNC