Aanbevolen kleurboeken


Color Yourself to calmness €14.49
Kleur jezelf kalm is een mooi geïllustreerd kleurboek, met fantastische  mooie dieren om in te kleuren. Dit kleurboek voor volwassenen biedt  uren kleurplezier. het boek bevat 96 leuke pagina's om in te kleuren


Dieren kleuren €14.99

In Dieren kleuren vind je 35 kleurplaten met in totaal 250 diersoorten om in te kleuren. Van paradijsvogels, exotische vissen tot zeeleeuwen en giraffen. Op de achterzijde van elke kleurplaat staat informatie over het diersoort. Dit kleurboek voor volwassenen biedt niet alleen uren kleurplezier, maar ook nuttige informatie over al die mooie dieren die de wereld rijk is. Luxe uitgave met 250 diersoorten om in te kleuren
Voor dierenliefhebbers van alle leeftijden!


Kleuren on the go €4.99

Kleuren om lekker te ontspannen - voor elk moment van de dag, onderweg of thuis. Kleuren on the go is een leuk kleurboek voor een zacht prijsje. Mandala's, zendala's en andere kleurplaten in handformaat: ontspannen kleuren op elk moment van de dag, waar je ook bent. 

 
My notebook : animals €6.99


 Schrijf jij ook graag je gedachten op en maak je hierbij soms kleine tekeningetjes zonder erbij na te denken? Leg deze creativiteit dan vast in dit gelinieerde notitieboek! Laat je inspireren door de afbeeldingen die je verspreid door het boekje terugvindt. Kortom, een beestachtig leuk notitieboekje!


Big Beautiful €9.99

GROOT FORMAAT kleurboek. Een groot, prachtig kleurboek vol schitterende, gedetailleerde illustraties. Kleur deze fraaie, kunstige tekeningen in, scheur ze uit het boek en geef ze een mooi plekje. 
 
Dierenwereld €12.50


De bestseller The Menagerie nu ook in Nederlandse editie!
Verken de beestenboel in dit kleurboek: een verzameling prachtige, gedetailleerd getekende dieren. Van een majestueuze hertenbok en een edele giraf tot een schattige kleine panda en een nieuwsgierig konijn, breng elk dier zelf tot leven door te kleuren.
De bladzijden kunnen uit het boek worden gehaald en na voltooiing worden ingelijst. 


 
Art deco €9.99


 Kleuren voor volwassenen, art déco. Herontdekt de twee grootste kunststijlen van de twintigste eeuw: de art nouveau en de art deco. Rond 1900, tijdens de belle epoque, vormde de art nouveau een lofzang op de natuur, op organische vormen, krullen, het vrouwelijk lichaam en gevleugelde personages. De art deco is ontstaan in de roaring twenties en omarmde daarentegen geometrische figuren als eerbetoon aan de industriële vernieuwing. Voor de een is het een sensueel en poëtisch universum, voor de ander een vorm van volmaakte elegantie. Laat je meeslepen door de kleuren die deze verzameling inspirerende motieven weer tot leven brengen. Ontdek het plezier om iets te creëren en kom tegelijkertijd heerlijk tot rust!


Colorful world of fantasy €12.95


Mixed Media Kleurblok 'Colorful World of Fantasy'
In het blok zitten 20 gevarieerde fantasierijke kleurplaten.
De kleurplaten zijn getekend door Miranda Bosch-Thurlings, dus wees voorbereid op puntige oren en grappige wezens.
Een kleurblok dat niet alleen voor potloden geschikt is, maar ook voor andere materialen en technieken, zoals verf, inkt en stiften.
De kleurplaten zijn enkelzijdig bedrukt, zodat je ze eenvoudig in een art journal kan plakken of aan de muur kan hangen. 

 
Posterkleurboek Happiness €9.99


Kleurboek met uitneembare poster! Geluk zit soms in kleine dingen: geniet van het inkleuren van de afbeeldingen in dit kleurboek en ervaar een heerlijk ontspannen en happy gevoel! De extra grote uitneembare poster bevat een prachtige afbeelding en is leuk om aan uw eigen muur op te hangen of aan iemand anders cadeau te doen. Goed voor uren kleurplezier en ontspanning. 
 
Amazone : Summer Garden £2.99


Summer Garden is een kleurboek door auteur en tekenaar De-ann zwart. Het boek bevat 30 van haar originele illustraties, patronen en ontwerpen, hand getrokken in pen en inkt. Het thema van de bloem van dit kleurboek is gebaseerd op een aantal van haar boeken, waaronder The Flower Hunter's Cottage. De foto's worden afgedrukt op één zijde van elke pagina.

Amazone : Love you MUM £4.99Love you mum

Prachtig gedetailleerde zwarte & wit illustraties dit boekje staat voor  kunstzinnige therapie, terwijl de prachtige woorden & citaten vieren moederschap zal haar herinneren hoe belangrijk ze is. Elk van de 50+ afzonderlijke tekeningen wordt speciaal afgedrukt op één pagina,  zodat ze kunnen worden uitgesneden en bewaard worden of in een kader op te hangen als herinnering!

franciens katten
Franciens katten, wie kent ze niet? 8 fraaie kattenposters op A3-formaat sieren dit kleurboek van illustratrice Francien van Westering. Elke kleurplaat bevat veel details voor uren kleurplezier. Ga aan de slag en kleur je eigen kattenprent. Inclusief kleurvoorbeeld bij elke kleurplaat voor extra kleurinspiratie.

A game of thrones €9.99
Ervaar het epische verhaal van George R.R. Martin als nooit tevoren in dit unieke kleurboek met vijfenveertig exclusieve illustraties! Dompel je onder in een wereld waar bruiloften rood zijn, vuur groen is en schulden in goud worden betaald; weergegeven in prachtige illustraties van de bekende illustratoren Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomic, Adam Stower en Levi Pinfold. In Het officiële A Game of Thrones-kleurboek komt de door George R.R. Martin tot in detail opgebouwde wereld tot leven.

Fairies €6.99
Feeën om deel te nemen van de verbeelding, en deze nieuwe kleurboek belooft iedereen plezier! Deze 23 pagina's  verbeelden fantasievolle magie van de natuur, omringd door bloemen, vlinders en bosrijke wezens. Colorist van alle leeftijden zullen genieten van kleuren van deze betoverende tekeningen.

100 creaties flowers €14,99
Neem een momentje voor uzelf, stap uit de hectiek van het dagelijks leven en maak even tijd vrij voor ontspanning. Het inkleuren van bloementekeningen stemt vrolijk, is rustgevend en bovendien erg leuk. De tekeningen in dit speciaal vormgegeven boek zijn geïnspireerd op het thema bloemen. Maak uw keuze uit de afbeeldingen en kies iets wat bij u of uw stemming past en ga lekker relaxed kleuren.

100 Creaties mandala €14.99
Speciaal voor mandala-liefhebbers Limited edition! Neem een momentje voor uzelf, stap uit de hectiek van het dagelijks leven en maak even tijd vrij voor ontspanning. Het inkleuren van mandala's en andere tekeningen is rustgevend en bovendien erg leuk. De mandala's uit dit ronde mandalaboek zijn geïnspireerd op diverse aansprekende thema's en vormen. Maak uw keuze uit de afbeeldingen en kies iets wat bij u of uw stemming past en ga lekker relaxed kleuren. Deze speciale uitgave in ronde vorm is goed voor vele uren kleurplezier en ontspanning.

Tropisch paradijs € 9.99
Prachtige luxe uitgevoerd kleurboek voor volwassenen. De opvolger van Dierenrijk kleurboek waarvan binnen een paar weken meer dan 30.000 exemplaren werden verkocht. Op speciaal, crèmewit papier gedrukt: geschikt voor gebruik van professionele kleurpotloden, krijt en zelfs verf. Met ruimte voor eigen tekeningen!

Creative Cats Coloring Book €8,99

Kat liefhebbers en liefhebbers van kleuren zal u betoveren met deze galerij van originele ontwerpen. Meer dan 30 pagina grote portretten van mooie katten vormen een gevarieerde schakeling van motieven waarin harten, bloemen in verschillende patronen. Pagina's zijn geperforeerd en gedrukt op één zijkant. Haven ® Kleurplaat boeken is een ontsnapping in een wereld van inspiratie en artistieke voldoening.

Pretty patterns €9.99

Ontspan u en ontwikkel tegelijkertijd uw creatieve kant door deze prachtige
verzameling tekeningen in te kleuren. Honderden mooie ontwerpen, goed voor uren kleurplezier en ontspanning.
Verander elke bladzijde van dit kleurboek in een afbeelding waar u trots op kunt zijn.
Met bloemenontwerpen, krullen, vogels en bloemen - dit boek biedt elke creatieve geest inspiratie.


Bloemen kleuren € 8.99

In dit posterboek staan prachtige kleurplaten van de mooiste bloemen uit de botanische tuinen van Europa. Elke poster bevat een mooie bloem die de tekenaar uitnodigt om deze naar eigen inzicht in te kleuren. Op de achterkant van elke kleurplaat staat achtergrondinformatie over het soort bloem.

Kleuren voor volwassenen Parijs € 6.99

Kleuren is een heerlijke bezigheid die je overal kunt doen. Er zijn maar twee regels die gelden: ontspan en kleur de tekening zoals jij het wilt! In de serie Kleurboek voor volwassenen staat steeds een thema centraal, hier is dat Parijs! Vouw de kleurplaat open en ontdek een mooi kunstwerk om in te kleuren, inclusief achtergrondinformatie over de gebouwen en bezienswaardigheden van Parijs.

Kleuren voor volwassenen Vilnders € 6.99

Kleuren is een heerlijke bezigheid die je overal kunt doen. Er zijn maar twee regels die gelden: ontspan en kleur de tekening zoals jij het wilt! In de serie Kleurboek voor volwassenen staat steeds een thema centraal, hier is dat Vlinders. Vouw de kleurplaat open en ontdek een mooi kunstwerk om in te kleuren, inclusief achtergrondinformatie over de vlindersoorten.

Art therapie - Anti-stress kleurblok.€ 6.99 
Art therapie - Anti-stress kleurblok.
Tekenblok met prachtige posters om in te kleuren.


Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren € 9.95

Een kleurboek voor kinderen én volwassenen! Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren brengt het beste van twee werelden samen! Het boek is speciaal ontworpen voor ouders en kinderen om samen de kleurpret te beleven. Links en rechts staan steeds twee kleurplaten, met dezelfde thematiek, maar van verschillend niveau. Kies de juiste plaat en ga lekker naast elkaar zitten kleuren! Wie heeft zijn meesterwerk als eerste af?

Het enige echte olifantenkleurboek voor volwassenen € 9.95

Iedereen kent ze: de schitterend gedecoreerde, levensgrote olifanten van de Elephant Parade®. Deze olifanten zijn, sinds de oprichting in 2006, al over de hele wereld tentoongesteld - van Rotterdam tot Hong Kong - om aandacht te vragen voor de bedreigde Aziatische olifant. De olifanten worden als kunstwerken verkocht; de opbrengst gaat naar de In Aid of Elephant Conservation.
Elephant Parade® en BBNC uitgevers besloten de handen ineen te slaan. Want de vrolijk versierde olifanten en de prachtige schilderingen lenen zich perfect om door kleurliefhebbers te worden ingekleurd! Met de aankoop van 'Het enige echte olifantenkleurboek voor volwassenen' maak je niet alleen jezelf blij, maar ook de Elephant Parade®. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar dit fantastische goede doel!

Het enige echte olifantenkleurboek om te versturen € 12.50

Elephant Parade® en BBNC uitgevers sloegen de handen ineen. Naast 'Het enige echte olifantenkleurboek' verschijnt dit najaar ook 'Het enige echte olifantenkleurboek om te versturen'! Een boekje met 30 uitscheurbare ansichtkaarten, voorzien van unieke olifanten uit de Elephant Parade®. Met de aankoop van een Elephant Parade®-kleurboek maak je niet alleen jezelf blij, je steunt er ook de Aziatische olifant mee! Een extra reden om deze vrolijke ansichtkaarten in te kleuren en op te sturen.

Het enige echte winter wonderlandkleurboek € 6.95

Het enige echte winter wonderlandkleurboek is een heel bijzonder kleurboek, vol met fonkelend mooie platen in een schitterend winterwonderlandschap. Kleur het ijspaleis, sneeuwpoppen en sleetjes, de magische winterkoets van de ijskoningin of het ijsjesbuffet van de ijsprinses. Geniet van de ijskoude, maar hartverwarmende kleurplaten in dit magische kleurboek!

Het enige echte mandalakleurboek om samen in te kleuren € 12.50

'Het enige echte mandalakleurboek om samen in te kleuren' bevat mandala's op verschillende niveaus: op de linkerpagina een mooie eenvoudige mandala, speciaal voor kids, en op de rechterpagina een prachtige gedetailleerde mandala voor volwassenen! Zo kunnen ouders, opa's of oma's gezellig samen kleuren met hun (klein)kinderen. Wie heeft zijn meesterwerk als eerste af? En hoe worden de mandala's als je dezelfde kleurtjes gebruikt? Niets is zo gezellig als samen kleuren!

Het enige echte mini mandalakleurboek € 6.95

De mandala's in 'Het enige echte mini mandalakleurboek' zijn op een iets kleiner formaat extra geschikt om in je zak of tas te steken voor een kleurmomentje onderweg!
Even weg uit de stress en drukte van alledag door je te focussen op deze prachtige kunstwerkjes. Kleur in de trein, in de auto (achterin!) of in de pauze op het werk. De kwaliteit van het papier is gelijk aan de grote mandalakleurboeken, wat het geschikt maakt voor veel materialen.


Kleuren op nummer €12,50

Thomas Pavitte breng een andere creatieve uitdaging op de markt: kleuren op nummer. Ook dit kennen we natuurlijk van vroeger, maar zoals altijd daagt Pavitte ons uit om nét een stapje verder te gaan.Op het eerste gezicht zijn de kleurplaten een onoverzichtelijke brij overlappende cirkels. Maar volg tijdens het kleuren de kleurcodering en het portret van de beroemdheid komt stukje bij beetje tevoorschijn!
het enige echte kleurboek voor volwassen € 9,95
Vroeger kon je urenlang geconcentreerd aan een tekening werken. De tijd leek stil te staan en je ging helemaal op in je eigen creativiteit. Maar wie heeft daar in deze tijd nou nog tijd, inspiratie en ruimte voor in zijn drukke alledaagse schema? Wat is er dan leuker dan echt volwassen kleurplaten in te kleuren tijdens een lange winteravond, in je pauze of op vakantie. Prachtige afbeeldingen om in te vullen, even de gedachten op nul zetten en heerlijk ontspannen. Het werkt verslavend. Dit prachtige 'Enige echte kleurboek voor volwassenen' gaat je urenlang bezighouden.


 Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen € 9.95
 Kleuren is heerlijk! Zeker voor volwassenen. Het is een vorm van ontspanning waarbij je opgaat in je eigen creatieve wereld. "Het enige echte kleurboek voor volwassenen II" staat vol met 144 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen. Ga lekker even een uurtje zitten en zet je gedachten op nul met "Het enige echte kleurboek voor volwassenen II".Na het denderende succes van 'Het enige echte kleurboek voor volwassenen', 'Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen' én 'Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis', kon deel drie niet langer uitblijven. Kleuren voor volwassenen is over de hele wereld, maar vooral en Nederland in België ontaard in een ware hype. Het is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning, iets wat iedereen van tijd tot tijd goed kan gebruiken in de hectiek van deze tijd. In Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen staan 140 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen, allemaal met een najaarstintje, speciaal voor de donkere maanden die gaan komen. Ga lekker even een uurtje zitten en zet je gedachten op nul met Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen.

het vierde enige echte kleurboek voor volwassen € 9,95
Niemand had het gigantische succes van de kleurboeken kunnen voorspellen, maar het einde is nog lang niet in zicht! Als opvolger van Het enige echte kleurboek voor volwassen deel 1 t/m 3, is nu eindelijk deel 4 verkrijgbaar. 140 nieuwe kleurplaten - allemaal weer even mooi als uitdagend. Kleuren is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning, iets wat we allemaal kunnen gebruiken in de hectiek van deze tijd. Ga even lekker een uurtje zitten en breng jezelf tot rust met Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen. Onze Kleurboeken voor volwassenen krijgen uitgebreide media-aandacht, o.a. bij Life4You, in De Telegraaf, in de Belgische krant en zender Het Laatste Nieuws en op talloze crea- en lifestyleblogs. Niemand kan er nog omheen: heel Nederland en Belgie krijgen kleur met de kleurboeken van BBNC!


het vijfde enige echte kleurboek voor volwassen € 9,95
Wat nogmaals een gigantische succes van de kleurboeken voor volwassenen kunnen voorspellen, en het einde is nog steeds niet in zicht! Met inmiddels meer dan een half miljoen kleurboeken op de verkoopteller, brengt BBNC deze zomer 'Het vijfde enige echte kleurboek voor volwassenen' uit om aan de grote vraag naar nieuwe kleurplaten te kunnen voldoen. Aan de succesformule is niets veranderd: dit is het vijfde reguliere volwassenenkleurboek, met 140 schitterende, gloednieuwe platen zodat onze kleurfans weer even vooruit kunnen.

Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen € 9.95

We zijn alweer toe aan deel zes in de bestsellerserie 'Het enige echte kleurboek voor volwassenen'. De populariteit van de kleurboeken lijkt geen einde te kennen! Dit najaar verschijnt 'Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen', met meer dan 140 fonkelnieuwe kleurplaten om aan de grote kleurhonger te kunnen voldoen. Aan de succesformule is niets veranderd: dit is het zesde reguliere volwassenenkleurboek, op stevig papier en met schitterende nieuwe platen. Zo kunnen onze kleurfans weer een tijdje vooruit!

Na het denderende succes van "Het enige echte kleurboek voor volwassenen" en "Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen" kon een kleurboek voor volwassenen op reis niet langer uitblijven.
Kleuren voor volwassenen is ontaard in een ware hype. Het is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning, iets wat iedereen van tijd tot tijd goed kan gebruiken in de hectiek van alledag. In "Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis" staan 64 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen. Ga lekker even een uurtje zitten in de trein, in de auto, in het vliegtuig, op het strand of op een terras en zet je gedachten even helemaal op nul met "Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis". 
In 'Het enige echte luxe kleurboek voor volwassenen' staan meer dan 90 prachtige designs om in te kleuren. Van abstracte figuren tot bloemen, planten, dieren, enzovoort. Met de harde kaft blijft dit boek extra lang mooi. Het boek heeft een lekker groot formaat, extra dik papier zodat de kans op doordruk- ken nihil is en een handige ringband, zodat het boek makkelijker open blijft liggen. Deze prachtige luxe editie is een aanwinst voor iedere kleurfan - jong e´n oud.

het enige echte  mandala kleurboek voor volwassen € 12,50

Mandala's worden traditioneel gebruikt als bron van wijsheid en meditatie. Maar ze vormen natuurlijk ook gewoon prachtige kleurplaten. In 'Het enige echte mandalakleurboek' staan meer dan 70 van de mooiste mandala's om in te kleuren. Het boek heeft extra dik papier waardoor het geschikt is voor alle materialen, of je nu kiest voor potlood, stift, krijt of verf.
Zet je gedachten even helemaal op nul, verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren en laat je creativiteit de vrije loop met deze geometrische vormen.


het Tweede enige echte  mandala kleurboek voor volwassen € 12,50

Mandala's worden traditioneel gezien als bron van wijsheid en meditatie. Maar het zijn natuurlijk ook prachtige, inspirerende figuren om in te kleuren! Dat heeft het succes van het eerste mandalakleurboek wel bewezen. In Het tweede enige echte mandalakleurboek vind je meer dan 70 schitterende nieuwe mandala's. Het boek is gemaakt van extra dik papier, waarop met allerlei materialen gekleurd kan worden. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf: kleuren is echt voor iedereen.

Het derde enige echte mandala kleurboek voor volwassenen € 12,50

Mandala's vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie. Een mandala kan als focusobject gebruikt worden tijdens meditatie. De vorm zorgt ervoor dat de aandacht bijna automatisch naar het midden wordt getrokken. Daarnaast zijn mandala's natuurlijk ook prachtige geometrische figuren om in te kleuren! 'Het derde enige echte mandalakleurboek' bevat 70 schitterende nieuwe mandala's. Het boek is gemaakt van extra stevig papier, waarop je je kunt uitleven met allerlei materialen. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf! 


Het vierde enige echte mandala kleurboek € 12.50 ( 15/9/2015 )
 
Mandala's vormen een bron van rust, wijsheid en meditatie, en kunnen als focusobject worden gebruikt tijdens meditatie. De vorm en de symmetrie zorgen ervoor dat de aandacht bijna automatisch naar het midden wordt getrokken. Daarnaast zijn mandala's natuurlijk ook prachtige geometrische figuren om in te kleuren! Na het succes van de eerste drie delen brengen wij nu Het vierde enige echte mandalakleurboek uit, met 70 schitterende nieuwe mandala's. Het boek is zoals altijd gemaakt van extra stevig papier, wat het uitermate geschikt maakt voor allerlei materialen. Breng jezelf tot rust en bevrijd de creatieveling in jezelf met Het vierde enige echte mandalakleurboek.  


Het enige echte mandala kleurboek om te versturen € 9.95( wordt verwacht op 1 juni 2015 )

Het inkleuren van mandala's is iets wat je vooral voor jezelf doet. Maar stiekem wil je ook weleens iemand blij maken met zo'n prachtig kleurenfestival. Daarom bedachten wij het 'Het enige echte mandalakleurboek om te versturen': 30 prachtige, nieuwe mandala's in een handig boekje waar je ze makkelijk uitscheurt. Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een mandala, en je hebt een prachtige zelfgemaakte kaart om een lieve vriend(in), goede buur of jarige collega blij te maken! 'Het enige echte mandalakleurboek om te versturen' bevat nieuwe mandala's die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!

Het enige echte kleur agenda 2015  € 14,95

Na het ongekende succes van "Het enige echte kleurboek voor volwassenen" brengen wij nu een unieke agenda op de markt: een jaar lang kleurplezier voor iedereen met "De enige echte kleuragenda 2015"

De succesvolle Kleuragenda is er nu ook in een editie voor scholieren en studenten. Naast de mooiste kleurplaten - waarmee je je nooit meer hoeft te vervelen tijdens de les - vind je er ook ruimte om je huiswerk en lesrooster in te vullen.


Het enige echte kleur agenda 2016 € 14,95( wordt verwacht 15 augustus 2015 )

Kleuren doe je het liefst het hele jaar door en als je er dan je eigen agenda kleur mee kunt geven is dat natuurlijk helemaal fantastisch. Ook voor 2016 jaar verschijnt de prachtige en unieke kleuragenda met meer dan 50 nieuwe kleurplaten.

Het enige echte kleurboek voor Grote kinderen  9.95
Het enige echte kleurboek voor grote kinderen is speciaal gemaakt voor meiden en jongens van rond de 10 jaar oud. Voor hen zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt en die er wel zijn, zijn al snel te kinderachtig. Maar daar komt nu verandering in. Dit kleurboek biedt reuzeveel en urenlang kleurplezier. Meer dan 100 mooie platen met dieren, bloemen, vlinders of abstracte figuren, kun je helemaal je eigen draai geven. Alle afbeeldingen kunnen ingekleurd worden met kleurpotloden, viltstiften, waterverf, acrylverf, waskrijt en aquarelverf.


Het tweede enige echte kleurboek voor Grote kinderen 9.95

Voor kinderen rond de tien jaar oud zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt. Dat deze kinderen wel graag willen kleuren, blijkt wel uit het overweldigende succes van 'Het enige echte kleurboek voor grote kinderen' Nu is er een tweede editie!


Het derde enige echte kleurboek voor Grote kinderen 9.95


Voor kinderen rond de tien jaar oud zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt. Dat deze kinderen wel graag willen kleuren, blijkt wel uit het overweldigende succes van 'Het enige echte kleurboek voor grote kinderen' en 'Het tweede enige echte kleurboek voor grote kinderen'! Dit derde deel biedt weer urenlang kleurplezier met meer dan 100 platen met dieren, bloemen, vlinders en abstracte figuren! Het boek is van dezelfde hoge kwaliteit als onze Enige echte kleurboeken voor volwassenen. Leef je dus lekker uit met kleurpotloden, viltstiften, waterverf, waskrijt of aquarel. Want kleuren is voor iedereen! 


Het vierde enige echte kleurboek voor grote kinderen € 9.95

Dit is alweer het vierde deel in onze succesvolle reeks kleurboeken voor grote kinderen! Dat grote kinderen graag in stoere, vrolijke kleurboeken willen kleuren, blijkt wel uit het enorme succes van de eerste drie delen. Dit vierde boek biedt weer urenlang kleurplezier met meer dan 100 platen met dieren, bloemen, vlinders en vrolijke abstracte figuren! Het boek is van dezelfde hoge kwaliteit als onze Enige echte kleurboeken voor volwassenen, dus probeer het eens met potloden, stiften, verf, krijt of aquarel. Kleuren is voor iedereen!

Het enige echte kleurboek voor Senioren 9.95
Dat kleurboeken niet alleen voor kinderen zijn, daar is men inmiddels van overtuigd. Maar een kleurboek speciaal voor ouderen? Dat was er nog niet! Het enige echte kleurboek voor senioren voorziet in een groeiende behoefte: kleurplaten die niet kinderachtig, maar vooral ook niet te 'priegelig' zijn. Dit kleurboek bevat meer dan honderd prachtige, herkenbare platen, die niet te gedetailleerd zijn maar toch eindeloos kleurplezier bieden! Kleuren is een heerlijke, ontspannende manier van creatief bezig zijn. Het senioren- kleurboek zal het dus ook heel goed doen als cadeautje voor oma of opa!

Het tweede enige echte kleurboek voor Senioren 9.95

In het voorjaar verscheen 'Het enige echte kleurboek voor senioren' - een groot succes! Senioren in Nederland en België waren erg gelukkig met ons speciale kleurboek met volwassen, maar niet al te gedetailleerde kleurplaten. 'Het tweede enige echte kleurboek voor senioren' bevat weer 140 gloednieuwe kleurplaten: mooi, herkenbaar en niet te priegelig. Een garantie voor urenlang kleurplezier, en een prachtig cadeautje voor opa of oma!
Het enige echte kleurboek om te versturen ansichtkaarten

Het inkleuren van een kleurboek is toch iets wat je vaak voor jezelf doet. Maar stiekem wil je iemand ook weleens blij maken met zo'n prachtig kleurenfestival. Op veler verzoek produceren we daarom Het enige echte kleurboek om te versturen: 32 kleurplaten die makkelijk uit te scheuren zijn, en als ansichtkaart verstuurd kunnen worden! Een win-winsituatie: jij kunt je heerlijk creatief uitleven op een prachtige kleurplaat, en je maakt een lieve vriend(in), familielid, goede buur of jarige collega blij met een zelfgemaakt kaartje.
Het enige echte kleurboek om te versturen bevat nieuwe platen, die nog niet eerder verschenen zijn, dus is ook voor doorgewinterde kleurboekenfans zeer geschikt!De enige echte kleurscheurkalender € 9,95 ( 01-07-2015 )
  De enige echte kleurscheurkalender' heeft 365 kleurplaten, eentje voor elke nieuwe dag zelfs in het weekend! Platen met mooie abstracte en natuurlijke vormen om zelf in te kleuren. En dan natuurlijk niet op dat kalenderpapier waar je letterlijk je billen mee kunt afvegen, maar op een goede kwaliteit inkleurpapier. Zo houd je jezelf het hele jaar creatief bezig!


De enige echte kleuragenda 2016 €9.95 ( 1/9/2015 )
De enige echte kleurkalender is voor iedereen die langer van zijn eigen tekeningen wil genieten. Kleur de platen in en hang de kalender op waar iedereen hem kan zien! De enige echte kleurkalender is een maandkalender, voorzien van een perforatie.
De Enige Echte Mandalakleurposters - Groen € 12.50

 

De Enige Echte Mandalakleurposters - Blauw € 12.50

 

De Enige Echte Mandalakleurposters - Rood € 12.50


Het Enige Echte Pieten Kleurboek € 6,95 ( wordt verwacht vanaf 01-09-2015 )  

 

De Enige Echte Kleurkerstkaarten Voor Volwassenen - Groen € 6,95(wordt verwacht vanaf 01-08-2015) ECI 

De Enige Echte Kleurkerstkaarten Voor Volwassenen - Rood € 6,95
(wordt verwacht vanaf 01-08-2015) ECI

De Enige Echte Kleurkerstkaarten Voor Volwassenen - Goud € 6,95
(wordt verwacht vanaf 01-08-2015) ECI

Verjaardagskalender Kleuren Voor Volwassenen € 8,99


Een geheime tuin vol verrassingen! Een creatief boek voor alle leeftijden, met een ongewone zwerftocht door een magische wereld van prachtige, in zwart-wit getekende tuinen, vol met bijzondere bloemen en planten. Er zijn tuinen die je kunt inkleuren, doolhoven om te onderzoeken, patronen die je met eigen hand kunt afmaken en lege plekken waar je zelf tekeningen kunt toevoegen.
De tuinen verbergen ook allerlei kleine beestjes die graag ontdekt willen worden. Zoek naar verstopte vlinders, rupsen, vogels en lieveheersbeestjes.
Mijn geheime tuin 20 kleurkaarten € 9.95Het betoverde woud € 10,90
Dit verbluffende nieuwe kleurboek van Johanna Basford, bekend van het kleur- en zoekboek voor volwassenen "Mijn geheime tuin" neemt je mee op een zoektocht door een betoverd woud. Wat zit er verborgen in het kasteel midden in het bos?
Je kunt de prachtige bostaferelen inkleuren en aanvullen, maar ook op zoek gaan naar verborgen dieren en magische voorwerpen,
waaronder negen speciale symbolen. Zoek alle symbolen om de kasteelpoort te openen en ontdek wat erachter verborgen zit! 


 Ter inspiratie dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter.Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.
Het tattoo kleurboek € 11,90

  Ter inspiratie dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter.
Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.

Creatief Kleuren Voor Volwassenen Hemelse patronen € 8.99


Creatief Kleuren Voor Volwassenen Vrolijke Patronen € 8.99 

Kleuren is een heerlijke ontspannende bezigheid, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Voor volwassenen die graag binnen én buiten de lijntjes kleuren! Kleuren is rustgevend, ontspannend; je wordt er volledig zen door. Met meer dan 100 kleurplaten, voor elk wat wils. Ontdek de kunstenaar in jezelf. Laat je creativiteit de vrije loop. Geef kleur aan je leven.

Puur natuur creatief kleuren zonder stress art-therapie € 7.99


Laat u inspireren door de schoonheid en energie van Moeder Natuur met dit boek vol prachtige ontwerpen. Geef u creatieve kant de vrije teugel in een eerbetoon aan de wonderen van de natuur om u heen. Met honderden fantastische illustraties, vol prachtige bloemen, tuinen en nog veel meer om van te genieten. Honderden mooie ontwerpen, goed voor uren kleurplezier en ontspanning.inspiratie zoek de verschillen creatief kleuren zonder stress art-therapie € 7.99

Dit kleurboek voor volwassenen met 76 inspirerende afbeeldingen vormt een ideale combinatie van breintraining en ontspanning. Zoek telkens de vijf verschillen tussen de linker- en de rechterpagina en train uw brein op een speelse manier. Kleur als u de verschillen heeft gevonden de afbeeldingen in en geniet van de ontspanning. Goed voor urenlang zoek- en kleurplezier!Duizend en een nacht creatief kleuren zonder stress art-therapie € 7.99
Duizend-en-een-nacht - Creatief kleuren zonder stress. In het Nabije Oosten, het Midden-Oosten, de Maghreb en Andalusië heeft de islamitische kunst verfijnde motieven voortgebracht. Hier vormen schilderkunst, beeldhouwkunst, kalligrafie en architectuur een schitterende kleurrijke schoonheid. Laat u inspireren door kleurcurves, arabesken en geometrische, figuratieve en bloemmotieven. Beleef dit als een reis, als een heerlijk moment van ontspanning. Laat u gaan en herontdek uw creativiteit! art-therapieAdults colouring book ( Action ) 2,99 euro

Adults colouring book ( Action ) 2,99 euro
Adults colouring book ( Action ) 2,99 euro

 
Adults colouring book ( Action ) 2,99 euroKleur jezelf kalm Dierenrijk-Kleurboek € 9,99

Kleuren iets voor kinderen? Wel nee! Steeds meer mensen ontdekken hoe rustgevend het is om lekker te kleuren en zo je gedachten even uit te zetten en bij te komen van een drukke werkdag of een vermoeiende week. Ga aan de slag met potlood, stift of zelfs krijt en ontdek welke kunstwerken er uit je handen komen. Ga terug in de tijd en hervind het plezier en vooral de ontspanning dat je vroeger als kind had tijdens het kleuren en tekenen en verlies jezelf in het prachtige dierenrijk dat Millie Marotta voor je heeft gecreëerd. En kleuren binnen de lijntjes? Dat hoeft niet, Millie geeft je aanwijzingen en suggesties om haar prachtige tekeningen te vervolmaken.Zen, 45 Kaarten Om In Te Kleuren En Te Versturen € 9.99

 

Happy, 45 Kaarten Om In Te Kleuren En Te Versturen € 9.99

Mooi Mozaïek €9.99

Mozaïeken bestaan uit vele kleine vlakjes, die samen op speelse, creatieve wijze een verrassend mooie afbeelding vormen. Welke kleurcombinaties gekozen worden, zijn bepalend voor de sfeer.  U hoeft geen kunstenaar te zijn om zelf kleurige mozaïeken te creëren. In dit kleurboek is alles mogelijk: felle, contrasterende kleuren of juist zachte pasteltinten - of misschien kiest u wel voor slechts vier of vijf kleuren per afbeelding. Het inkleuren van de mozaïeken is erg leuk en bovendien heerlijk ontspannend.

 Kleurvitality zoekt uit