kleurboeken : review


Kleuren op nummer Portretten

In het begin zie je een wirwar aan cirkels, maar in die chaos zit een beroemd gezicht verborgen dat u geleidelijk onthuld. Ik was er in aan het kijken in de winkel en dacht bij mezelf, ik ga daar nooit aan uit geraken. Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel fijn vond om dit te doen, en totaal niet moeilijk want het is nummer kleuren! Het papier is een gladde soort en zeker wel goed van dikte om mee te werken. wat leuk is je kan ze uit het boek uitnemen en ophangen er zitten 2 posters in. 20 portretten in totaal.
 Tekening 1 : James Dean . Ik heb deze leuke portret in gekleurd met De staedtler aard-kleuren. De nummers waren niet bedekt door het kleurtje maar dat vind ik niet erg, want uiteindelijk moet je de tekening van ver bekijken, dan let je er niet op, deze potloden vond ik niet zo fijn kleuren omdat het redelijk glad papier is. Maar het geeft wel een mooi effect.


Tekening 2 : Marilyn Monroe. Inderdaad je ziet het goed, hier heb ik eens iets heel anders geprobeerd. Ik vond het wel gaaf om dit te doen, in het boek staat het ook, probeer iets anders, zo gezegd, zo gedaan. Hiervoor heb ik mijn Stabilo 88 stiften er bij genomen, aan dit filmpje zie je hoe ik te werk ging, ik heb blauwe tinten genomen, de reden is dat ik blauw graag zie! Wel opletten met stiften Stabilo gaat er niet door, aar ik weet niet wat andere stiften zouden doe, dus even een papier achter steken. Ik vind het echt mooi geworden.


------------------------------

Het enige echte Mandala kleurboek.Deze is echt wel één van mijn meest favoriete boeken om in te kleuren,
ik speel zo graag met verschillende kleuren, en dit kan ik perfect in deze boek
Stabilo 88 gaat er niet door, maar mijn gewone stiften wel, 
en ook wel perfect met potlood te kleuren. 


Tekening 1 : Mandala. Deze is gekleurd met de Stabilo68 Stiftjes, Hier heb ik vele uurtjes werk aan gehad maar het was het totaal waard. op deze tekening ben ik heel trots, en ze springt in het oog!Tekening 2 : kleurig - fleurig. En ze is echt wel een prachtige tekening. Hiervoor heb ik de Color'pep kleurpotloden gebruikt , 4 soorten kleuren, de lichte tint en donkere tint. Geel - oranje - rood - blauw. Als naar hier kleurig fleurig kijk zie je de tekening meer in detail, en zie je dat er lijntjes zijn. Deze tekening was ook niet direct af, maar wel leuk om op dit soort papier te kleuren met color'pep kleurpotloden.

------------------------------

Het Tweede enige echte Mandala kleurboek.


 het tweede enige echte mandala


Dit boek heb ik pas aangeschaft, gewoon met de reden als mijn andere boek vol zou zijn dat ik deze zeker in reserve hebt, maaaaaaaar natuurlijk ga ik niet wachten om er in te kleuren, hah!------------------------------


Mindful kleuren voor volwassen


 Mindful kleuren
12,50 Euro
Deze was mijn allereerste kleurboek dat ik aangekocht had. Hier heb ik al fijne kleurmomentjes in beleefd. Dit boek bevat vele dieren plaatjes. Het boek heeft goede kwaliteit van papier, zowel met potlood als met stift,je kan ze dan ook makkelijk uitscheuren, dit is zeer praktisch!

 

Tekening 1: Deze Vlinder/Vissen heb ik heel graag zitten kleuren. het was een ware beleving om in te kleuren met waterpotloden! Deze techniek wil ik nog vaker toepassen. De potloden noemen Artist, deze heb ik eens in de winkel gekocht in een pakket waar gewone kleurpotloden in zaten.
Tekening 2: Kleurig zwaantje,  Deze was één van mijn allereerste tekeningen, Ik kreeg hierbij echt wel een euforisch momentje, ik was zo blij dat hij af was, met de bedoeling hoe ik het wou, KLEURIG, en ook wilde ik al mijn kleurtjes gebruiken, deze zitten er dan ook allemaal in, de kleurtjes van Derwent Artist.

------------------------------


Het enige echte kleurboek voor volwassen  het enige echte
9,95 euro

In deze heb ik nog niet gekleurd, maar daar ga ik niet te lang meer mee wachten,
dan komen deze plaatjes op men blogje! Hier sta ook wel echt verschillende dingen in, van bloemen tot abstracte, en natuurlijke tekeningen, dit boekje bevat 144 bladzijden kleurplezier. 


------------------------------Het Tweede enige echte kleurboek voor volwassen 


 het tweede enige echte
9,95 euro
In deze ben ik begonnen met kleuren, ik heb een leuke tekening gevonden van vlinders. Deze ben ik aan het inkleuren met waterpotloden, het leuke eraan is het geeft niet door! Deze boekjes hebben echt wel kwaliteit papier. In dit boekje hebben we weer een 144 tal bladzijden om lekker in te kleuren. Hier sta ook wel echt verschillende dingen in, van bloemen tot abstracte, en natuurlijke tekeningen.

Tekening 1 : little colorfull butterfly's. Ik heb er alle kleurtjes bij genomen, de waterpotloden van Conté. Ik moet zeggen deze tekening was niet in één dag klaar, je zou zeggen werken met water in een boek dat gaat niet ... maar het is perfect mogelijk, het geeft niet door, het is wel echt kwaliteits papier., ik hou ervan dat de kleurtjes inelkaar kunnen vloeien, het resultaat vind ik dan ook mooi.Tekening 2 : fleurige bloempjes. Ik hou er heel erg van in de zetel te kruipen en men boekje en de potloden en gewoon beginnen kleuren, Deze heb ik ingekleurd met de color'peps, ik vind deze kleuren heel erg aangenaam, ze zijn zo fleurig, wat ik ook heel fijn vind is dat deze potloden een goede combinatie hebben met het papier van dit boekje, ze zijn heel zacht.


Tekening 3:  the Aqua flowers. Ik ben er enorm van verschoten hoe goed deze aanpakte in het boekje, het was een risico, maar het is gelukt en het geeft niet door aan de achterkant van de bladzijde, Wat heb ik gedaan. Ik heb mijn Aqua marker stiften bij mij genomen, en beginnen kleuren en men penseeltje heel de tijd vochtig gehouden om te laten uitvoeien. voor het zekerste had ik een bladje aan de achterkant gestoken, maar dit was niet nodig, het papier neemt de stift perfect op en zie er niets doorgaan. Ik vond deze erg leuk, het is heel simpel in gebruik.


------------------------------


Het Derde enige echte kleurboek voor volwassen 


 het derde enige echte
9,95 euro


In deze boek heb ik wel al een twee tal plaatjes gekleurd, het boekje is niet te groot, dus is het perfect mogelijk om te kleuren in de zetel, ik heb er nog maar in gekleurd met potloden, het is stevig papier, dus ik denk dat het perfect mogelijk is om met fijne stiftjes te werken, dit is zeker iets wat ik zelf eens ga proberen.
Tekening 1 : De eerste tekening noemt Rainbow color wave. Deze was echt wel leuk en speels! ik heb ze ingekleurd met color'pep kleurpotloden van Maped. Die kleuren zo zacht op dit soort papier, ik heb er echt van genoten, om deze in te kleuren.

Tekening 2 : Het tweede tekening noem ik Bloks. De reden daarvan is dat ik constant blokjes zag terwijl ik de lijntjes aan het kleuren was. Ik heb bewust het midden wit gelaten, gewoon om het contrast te laten. Hiervoor heb ik mijn Bruynzeel45 kleurpotloden gebruikt ( schildpad doos ).

Tekening 3 : noem ik Stabilo88 bomen. Waarom ik dit plaatje zo noem is dat ik al mijn Stabilo88 kleurtjes gebruikt heb, behalve zwart en grijs.Ik wilde laten zien dat het mooi kan zijn om met deze stiftjes te werken in dit boekje.Maar het geeft een klein beetje door, das wel jammer, dus zou het eigenlijk niet echt mogelijk zijn om met zware stiften te kleuren, tenzij je keuzes maakt in het boekje .Dat vindt ik het nadeel van 2 kanten geprinte platen.

------------------------------


Het enige echte kleurboek voor Grote kinderen het enige echte grote kinderen
9,95 euro

Deze heb ik het laatst aangeschaft met de reden, 
dat mijn dochter ook graag kleurt,
dus het is de bedoeling dat we samen kleuren in dit boekje .
en zal er zeker terug op komen!Tekening 1 : Kleurig Spiraal noem ik deze, de woorden zeggen al genoeg, het moet niet altijd moeilijk zijn om iets moois te bekomen. Ik vond deze zo leuk om te maken, ik voelde mij gelukkig op dat moment, dan wordt er zoiets gekozen , en het werd een fleurig tekening. Hiervoor heb ik de HEMA 2mm stiftjes gebruikt, ze geven niet door het blad, maar als je er de tweede keer zou overgaan dan wel. Het boekje is gemaakt zoals de titel zegt : voor grote Kinderen, dat wil niet zeggen dat wij als volwassenen er niet kunnen in kleuren. Het boekje heeft mooie kleurplaten zoals dieren, bloemen, abstracte figuren ...Tekening 2 : Happy Owls. Zijn ze niet schattig, ja dat zijn ze. Ik heb gekozen om ze in te kleuren met de FANTASIA kleurpotloden, het zijn hele zachte goed geolied  kleurpotloden met een leuke kleurenpalet, zoals je kan zien op de tekening. Het papier uit dit boekje pakt de potlood heel goed op. ik heb geen enkele problemen met het inkleuren, zacht of hard te kleuren. niets gaat door.

Tekening 3 : Blub Blub Fishy. Hiervoor heb ik mijn oude waterkleurpotloden erbij genomen, het zijn geen merk waterpotloden. heel goedkoop en ongelofelijk fleurig, ze geven hun pigment zeer goed af. Ik heb lichte kleurtjes gebruikt, geel oranje en rood, en ze in elkaar laten vloeien, met men penseeltje er lichtjes overgegaan. Het resultaat is heel leuk en speels. Niet te vergeten het gaat niet door het papier van het boekje. ok ja het papier vervormd een beetje ... Ik hou er erg van om te werken in deze boekjes, uitstekend kwaliteit van papier voor vele gebruik en ze zijn niet duur, voor elk wat wils.
------------------------------ 

creatief kleuren voor volwassen 

 creatief kleuren


Ik heb deze aangeschaft omdat ik de plaatjes wel mooi vind. later meer dus!  

------------------------------

               Inspiratie kleurboek Creatief kleuren             

 inspiratie kleurboek

 

Tekening 1 : Mister froggy In dit boek heb ik één plaatje gekleurd, deze heb ik gekleurd met color'peps, maar ook met waterkleur potloden, vervaagd met een schilder borstel, ik wilde dit eens proberen vond het nog wel geslaagd, persoonlijk vind ik dit papier niet zo leuk, maar elk wat wils kwa tekeningen.


------------------------------

 Het Mandala kleurboek ------------------------------

Coloring for adults 1

1.99 Euro

 In deze boek moet er nog gekleurd worden, maar met dat deze in de action te koop was , heb ik hem dan maar mee gebracht, 160 tekeningen om te kleuren, of bijwerken, dat is zen prijs waard . Er staan wel leuke kleurtekeningen in!
------------------------------ 

  Coloring for adults 2

 
1.99 Euro

In deze boek moet er nog gekleurd worden, maar met dat deze in de action te koop was , heb ik hem dan maar mee gebracht, 160 tekeningen om te kleuren, of bijwerken, dat is zen prijs waard . Er staan wel leuke kleurtekeningen in!


------------------------------

Coloring for adults 3 

In deze boek moet er nog gekleurd worden, maar met dat deze in de action te koop was , heb ik hem dan maar mee gebracht, 160 tekeningen om te kleuren, of bijwerken, dat is zen prijs waard . Er staan wel leuke kleurtekeningen in!

------------------------------ 

Coloring for adults 4

 
In deze boek moet er nog gekleurd worden, maar met dat deze in de action te koop was , heb ik hem dan maar mee gebracht, 160 tekeningen om te kleuren, of bijwerken, dat is zen prijs waard . Er staan wel leuke kleurtekeningen in!

------------------------------

 Design bronnen boek

 
Deze boek gebruik in om te testen, potloden, stiften, water erop enz. deze boek is ouder, eigenlijk gemaakt om over te schetsen of kalkeren.

------------------------------

 Mijn Geheime TuinWat een prachtige boek . Hiermee ben ik zo voorzichtig, hierin kleur ik met passie en zeker op men duizenden gemakken. Het vraagt er ook om, om te kleuren met liefde. het is fijn papier , het lukt perfect om in te kleuren met de stabilo fineliner en gewone kleurpotloden.


------------------------------

Het betoverende Woud

het betoverde woud 


Ik heb bij dit boek hetzelfde gevoel als bij mijn geheime tuin. Een pracht van boek ook één van mijn lievelingetjes 

 


------------------------------KALEIDO Color

 kaleidoWat een leuk schattig boekje! Ik heb deze gekregen van mijn man, zo lief dat hij mij steunt in mijn hobby. Ik heb besloten deze mandala in te kleuren met conté stiften, waarom deze omdat er felle kleurtjes inzitten, en dat werpt zen vruchten af wanneer je een mandala kleurt met zwarte achtergrond, in dit boekje zitten 30 uitscheur bare blaadjes, veel kleurplezier dus en het is licht van papier maar wel kwalitatief. 

------------------------------