Sakura koi coloring brush pen : Geschreven door Stephanie Melis
Allereerst wil ik Vanessa bedanken dat ik weer een review mag schrijven.

Als mandala liefhebber speur ik vaak rond op het internet naar goede stiften. Op de een of andere manier vindt ik dat een mandala met stift gekleurd moet worden ;)

In de zoektocht naar nieuwe stiften kwam ik uit op de sakura koi coloring brush pen. (Foto 1 & 2) deze stiften zijn op waterbasis en nog vrij onbekend in Nederland. Na het bekijken van wat you tube filmpjes heb ik besloten om deze stiften op de gok te kopen. En wauw daar heb ik zeker geen spijt van! 

Deze mandala heb ik als eerste gekleurd (foto 2) de kleuren zijn prachtig en nog beter streeploos! Ik was blij verrast! Helaas drukte het wel een  beetje door op de andere pagina. Maar het papier van dit boekje is ook flut. 
Mijn tweede mandala (foto 3) had hetzelfde resultaat. Door de fijne brush pen kun je makkelijk ook werken in kleinere details. De stift drukte niet door. De kwaliteit van het papier in dit boek is ook super goed. 


Als laatste heb ik gekozen voor een mandala met wat grotere vlakken. Ik wilde zien of het resultaat net zo goed was als bij kleinere vlaktes. En dat is! Ook mooi helder en streeploos. foto 4)Deze stiften kun je ook blenden door middel van een blender pen. Helaas zat die er niet bij en heb ik die dus niet in mijn bezit. Maar ik ben super benieuwd hoe het resultaat is als je de kleuren blend.
Als je van stiften houdt dan kan ik je deze van harte aanbevelen. Het werken met een brush pen kan in het begin even wennen zijn omdat je niet hoeft te drukken op de stift. Het resultaat is goed, de kleuren zijn mooi helder en ze drogen streeploos op. Het blenden is een leuk extraatje :)

Deze stiften heb ik nieuw van iemand over gekocht. Er zijn websites die ze online verkopen. Je hebt ze in sets van 12,24 of 48. Deze kunnen aangeschaft worden via Kleur-boek winkelDank je wel voor je bespreking over deze Sakura koi coloring brush pen!
Deze Mandalas heeft Stephanie Melis ingekleurd,

Deze 2 Tekeningen heeft Stephanie Melis ingekleurd,Volg haar op Instagram
 

Ook kan je lid worden van onze toffe groep
PerfectSweetColors & KleurVitality


Volg Kleurvitality op Facebook